Menu
Your Cart

Incaltaminte BARBATI

Adidasi Joma Tennis-Padel Adidasi Joma Tennis-Padel
New -19 %
Brand: JOMA
Acest produs se livreaza in 24 ore.DURABILITATE: Tehnologie care oferă tălpii o durabilitate mai mare datorită cauciucului de înaltă rezistență care întârzie uzura din cauza abraziunii, prelungind astfel durata de viață utilă a pantofului.SPORTECH: Cauciuc injectat care evită cusăturile și alte mate..
450 RON 553 RON
Ghete de fotbal Joma PROPULSION CUP 2101 iarba artificiala Ghete de fotbal Joma PROPULSION CUP 2101 iarba artificiala
-30 %
Brand: JOMA
Acest produs se livreaza in 24 ore.Ghetele de fotbal Joma Propulsion CUP sunt concepute pentru profesioniștii care caută lejeritate maximă și cea mai bună potrivire. Fiecare element a fost creat cu cea mai recentă tehnologie. Partea superioară este realizată din microfibră hidrofobă de înaltă calita..
386 RON 552 RON
Brand: Awesome Brand
Pantof de trail running optim pentru antrenament și competiție pe teren accidentat. Greutate: 333 gr și Drop: 8 mm. Partea superioară a fost realizată din Jacquard respirabil și rezistent cu inserții TPU din sistemul FLEXSHIELD pentru a proteja piciorul. Se remarcă potrivirea oferită de limba 100% e..
459 RON
Pantofi sport Joma Running SUPER CROSS 2103 Pantofi sport Joma Running SUPER CROSS 2103
-30 %
Brand: JOMA
Pantofi de antrenament de 3 pana la 6 zile pe saptamana. Combinația de amortizare este perfectă pentru alergătorii mai grei. Greutatea sa este de 266 gr și are o cădere de 10 mm. Partea superioară este realizată din poliester personalizat cu aplicații ale sistemului JOMA SPORTTECH care asigură potri..
362 RON 516 RON
Pantofi sport Joma Running Hispalis Men 2112 Pantofi sport Joma Running Hispalis Men 2112
-30 %
Brand: Awesome Brand
Model de antrenament neutru de înaltă performanță pentru persoanele care caută o amortizare excelentă, deoarece este destinat alergătorilor de greutate medie-grea care se antrenează de la 1 la 7 zile. Greutatea sa este de 312 gr și are o cădere de 12 mm. Partea superioară este realizată din nailon p..
302 RON 430 RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.